Facilitati si servicii

receptie hotel orizont suceavad3

 

CARACTERISTICI:

Hotelul de tranzit ORIZONT ofera, intr-un ambient ce combina rusticul cu modernul, confortul unei locatii de doua- trei stele la un pret de criza.Hotelul este ideal pentru odihna si revigorare,este locul unde se pot organiza activitati de team-building si training si nu in ultimul rand este locul de cazare a grupurilor de turiști sau muncitori care vizitează sau care desfășoară activități temporare în aceasta zona.Aici veti intalni renumita ospitalitate bucovineana asigurata de un personal tanar și profesionist.

Hotelul Orizont, categoria de confort 2 stele, dispune in prezent de un numar de 36 de camere cu numar de 86 locuri de cazare. Fiecare camera este dotata cu TV, Wi-fi si baiem, iar la cerere se poate asigura frigider si cafetiera.

Hotelul are sala de conferinte si mini-bucatarie care pot fi puse, gratuit, la dispozitia clientilor. Capacitatea salii de conferinta este de 25  de locuri. Sala este dotata cu TV LCD care poate fi transformat in video proiector.

Asiguram o cazare ieftina. In conditiile existentei la o alta structura turistica, categoria de confort doua stele, a unui pret mai mic, se returneaza diferenta de pret.

 

FACILITATI SI SERVICII:

– Ora check in: 14:00 – ora check out: 12:00

Servicii:
receptie nonstop;
seif in recepție;
internet wireless;
sala de conferința gratuita;
parcare gratuita în fata hotelului;
camere pentru nefumatori și fumatori;
servicii de curierat;
este permis accesul cu animale de companie;
apel desteptare;
servicii de copiere sau fax – contra cost;
se accepta si plata prin card;
se poate asigura pat suplimentar in camere – la cerere;
camera pentru depozitarea bagajelor.

– Cazare in camere elegante (baie proprie cu doua surse de apa calda,cabina dus), dotate cu TV, frigider (la cerere), cafetiere  (la cerere), internet wireless;

– Bucatarie, minibar, automate pentru cafea, ceiauri, ciocolate, etc., băuturi alcoolice si nealcoolice

Masa se poate servi la un restaurant partener foarte apropiat de hotel (circa 50 de m) sau chiar in cadrul hotelului prin sistemul catering.